Ledig imorgon

Japp, imorgon, torsdag, är jag ledig. Det ska bli så otroligt skönt. Jag har jobbat tio dagar i sträck, vilket kanske inte är så mycket för vissa men jag tycker att det är rätt mycket. Samtidigt så har det gått bra så det har flutit på rätt bra. Egentligen skulle jag ju faktiskt ha varit ledig idag, men eftersom jag inte har hunnit vara med på någon fotbollsträning så bytte jag min lediga dag med Madde, så hon var ledig idag istället och jag är ledig imorgon. Så imorgon blir det till att träna, det ska bli riktigt skoj.

Både igår och idag har jag varit och fiskat. Först igår med Lasse och sen idag med Jesper. Fick faktiskt fisk båda gångerna och de var riktigt fina. Lite drygt med fiskekort, men man är ju inte en sån som skulle tjuvfiska. I vilket fall som helst så tror jag att det är en ny hobby för mig. Det är härligt att kunna åka iväg till nån sjö eller liknande och bara sitta där mot kvällningen och njuta av det lugna. Snacka om avkoppling säger jag bara.

Näe, nu ska jag snart bege mig mot sängen. Ska försöka få ordning på tiderna, vilket jag sagt många gånger tidigare. Men det kommer liksom inte funka att man är uppe halva nätterna. Så ska börja lägga mig i tid och kliva upp skapligt, man hinner med mycket mer om dagarna då.

I helgen är jag också ledig! Vilken lycka. Ska nog mest ta det lugnt och kanske umgås med några. Sen ska jag lira match på söndag också, hemma. Känns så otroligt skönt med nästan bara hemma matcher såhär på höstkanten. Då hinner man faktiskt jobba innan matcherna också och tur är väl det, annars skulle man kanske inte kunna vara med så mycket.

Näe, nu blir det sängen och gud så skönt det ska bli. Måste dock tvätta bilen imorgon, lovade ju mamma det. Men vem vet, kanske får man lite färg då också, om det är bra väder vill säga. Men ha det fint så hörs vi! Natti.

Ny vecka

Ny vecka med nya tag. Det känns faktiskt som det mesta går bra nu. Det går bra att jobba och ja, jag mår bra helt enkelt. Men det är väl som vanligt. Ett tag mår man hur bra som helst och sedan kanske det vänder lika snabbt. Men jag njuter verkligen just nu.

Jag jobbade kväll hela förra veckan och ska göra det i stort sett hela den här också. Men den här veckan blir det inte lika sent vilken känns bra. Man vände ju på dygnet förra veckan, jobbade sent, klev upp sent och allt sånt. Men nu blir det kanske bättre, med lite tidigare sänggång och lite tidigare uppstigning. På så vis hinner man ju ta vara på det bra vädret trots att man ska och jobba skapligt.

Idag var jag och Jossi ute och sprang. Selma var också med såklart. Elljusspåret är faktiskt riktigt fint att springa må jag säga. Jag hann ju inte träna eftersom jag jobbade. Imorgon blir det samma sak, upp och springa innan jobbet, eftersom det är träning imorgonkväll också. På torsdag har jag iaf bytt så jag är ledig, så kan jag träna den fotbollsträningen, vilket kommer kännas bra inför helgen. Match på söndag liksom.

Annars är jag ledig i helgen. Har inte varit ledig på ett tag så det ska bli riktigt skönt. Umgås med nära och kära och spela match. Det känns som att det kommer att bli en riktigt bra helg!

Nu ska jag dra mig mot sängen så jag orkar upp imorgon. Imorgon blir det jag och Selma som springer, go-vovven! Natti.

Onsdag

Det är lite skevt. Trots att jag jobbar så vet jag knappt vilken dag det är. Igår trodde jag att det var lördag, men det tänkte jag inte på förrän idag. Men det kanske inte är så himla viktigt just vilken dag det är, i alla fall inte den här veckan. Jag jobbar kväll alla dagar plus helgen, känns både bra och dåligt. Bra med tanke på att man har hela dagen på sig att sova, sola, göra lite nödvändiga saker. Dåligt är det väl med tanke på att man vänder på dygnet. Idag sov jag ända till halv två, det är nästan sjukt.

Häromdagen när jag satt ute och glassade i solen hade jag tid att fundera lite. Jag tänkte: om en månad börjar skolan och jag ska inte dit. Snacka om att den känslan känns riktigt bra just nu! Jag kan jobba, tjäna pengar, slösa, resa, ja nästan vad jag vill. Det är annat än vad man kan säga att vissa andra kommer att göra, sorry, hehe.

Idag gick det bra att jobba .. ända tills det blev strömavbrott på macken. Det började pipa överallt, då menar jag verkligen överallt. Jag ska nog vara glad om jag kommer undan tinitus eller hur det nu stavas. Men för övrigt gick väl allt bra. Jag tycker ändå om mitt jobb, det är så varierande och man får träffa så otroligt mycket folk. Idag har det faktiskt mest varit muntergökar och jag är glad för det.

Till veckan ska vi börja träna igen. Lite drygt att jag jobbar kväll hela nästa vecka också, fast inte lika sent som den här. Jag kommer missa alla träningar om jag inte kan byta med någon annan. Det vore ju skönt att ha tränat en dag åtminstone innan matchen på söndagen. Springa har jag inte direkt gjort något under uppehållet, så jag måste försöka göra det nu någon dag. Det skulle jag lätt hinna med innan jobbet om jag bara tog mig för.

Näe, jag har nog inte så mycket mer att säga. Det mesta löser sig tillslut och allt är inte alltid som det ser ut att vara. Ha det fint så hörs vi! Natti.

Jaha

Ibland sitter jag och funderar på vad vänskap är. Jag ska inte sitta här och vara så himla dramatisk för det orkar jag inte. Men det känns inte som man duger till speciellt mycket och jag är trött på att dansa efter eran pipa. Man kan ju undra vad jag tjänar på det och jag har fortfarande inte kommit på det än. Ytliga vänner finns överallt, men de riktiga finns det verkligen få av, jag har börjat inse det nu.

Jag orkar inte gräva ner mig allt för djupt. Jag är redan deprimerad för ikväll och jag orkar inte bli ännu mer. Kvällar som såna här gillar jag faktiskt inte. Den var bra ända tills nu, vilket i och för sig var positivt. Men när det sedan blir sån skit som det har blivit, så kan man inte bli annat än less.

Helgen var bra. Åtminstone så var fredagen det och Brolle var riktigt riktigt bra. Lördagen finns det kanske inte allt för mycket att säga om, fast om jag skulle vilja skulle jag kunna rabbla upp en massa skit. Tänk att man tror så gott om vissa människor också visar det sig att man har helt fel. Man slutar minsann aldrig att förvånas.

Har funderat lite och jag tror nästan att jag ska börja skriva lite dikter igen. Det är bara så otroligt skönt att få ur sig sina känslor, utan att någon annan behöver komma åt dem. Att skriva om hela mitt liv är nog inte något jag tänker göra här, för det har inte varenda person med att göra.

Jobbar hela veckan och det kan vara skönt det också. Nog för att det tar på krafterna men man tjänar pengar och det är alltid bra. Jag längtar i alla fall grymt mycket till hösten. Först ska jag ta en veckas semester med mamma, i slutet av september eller början av oktober och åka utomlands. Riktigt var vi kommer hamna har vi inte bestämt, men det blir nog till nåt mysigt ställe. Därefter kanske jag och Jossi också tar en resa, men det visar sig väl om det blir så. I så fall kanske den blir i november eller december, det vore nice det också.

Nu ska jag bege mig mot sängen snart. Det är alltid en given vän, den sviker mig aldrig. Bye!


Vänner visar sin kärlek - när du har det svårt, inte när allt går bra.




 


Snart helg

Sitter här. Ska alldeles snart sova. Har lite svårt att somna idag eftersom jag sov mellan 19 och 22 idag. Jag hade egentligen ett jobbpass mellan 15-21.30 men hade sån huvudvärk och fick världens migrän. Så det var bara att gå hem och lägga sig och sova. Till en början trodde jag dock att det skulle gå bra, hade bara lite ont i skallen men var hur varm som helst, sen när illamåendet började komma var det bara att kila. Tur att det inte var så otroligt mycket folk ikväll, så det ordnade sig ju.

För övrigt var jag och handlade med Jossi imorse, till macken. När vi skulle gå ut fick vi såklart avstämning, snacka om skoj. Typ 70 liter mjölk osv ;p Men det gick bra och snabbt det också. Precis när vi var där hade de tagit en snattare. Lite otäckt faktiskt, för han hade tydligen kniv och allt i väskan. Dock verkade allt gå lugnt till och tur var väl det.

Imorgon jobbar jag 12-18. Sedan efter det blir det väl stadsfesten på kvällen. Jag hoppas verkligen att det är hyffsat väder. När jag kikade på vädret på tv:n så verkade det som att det inte såg så lovande ut. Men de är ju bara människor på nyheterna också, så de kan mycket väl ha fel. Hoppas att det blir en bra dag imorgon, det skulle vara riktigt roligt.

På lördag ska jag väl sova ut. Sola lite om det är fint väder, det är ju så otroligt skönt när solen är framme. Jag kan ligga och njuta i flera timmar, älskar värme. På söndag måste jag nog ta en springtur. Jag har varit så otroligt lat under det här uppehållet, kanske är det välförtjänt. Men andningen gör att jag helst avstår från att anstränga mig, men hur ska det gå när vi börjar träna igen om jag inte ens klarar av att våga springa själv.

Jag har vänt på dygnet alldeles för mycket. Det har väl sina anledningar, trevliga sådana. Men jag tror att jag måste skärpa mig, det kanske är för att jag sover konstigt och ibland lite som jag fick migränen idag till exempel. Men det ordnar sig, man är bara ung en gång!

Häromdagen var det något otäckt som hände. Vissa har verkligen oflyt. Men sedan två dagar efter så löste allt sig, på ett helt otroligt sätt. Det finns verkligen goda människor och jag tackar så hemskt mycket för det!

Ska röra på mig nu. Ska sova om en stund. Men vi hörs! Ha det fint!

En av mina bästa vänner!

Måndag?

Jag satt precis och funderade på vilken dag det var. Jag kom i vilket fall som helst fram till att det är måndag. Man är så vilsen på sommaren när det gäller vilken dag det är. I vilket fall som helst ska jag jobba kväll idag. Det känns något drygt men samtidigt så jobbar jag med Jossi så det kommer nog gå skitbra. Imorgon är jag ledig och det känns riktigt bra.

I fredags var det som bekant lagfest. Även fast jag slutade rätt sent så blev det ändå en lyckad kväll. Jag åkte motorcykel med pappa in, han hade ju köpt en ny, så det var nice att åka. Jag hann vara där och umgås med alla innan vi begav oss ut för att se om det var nåt liv på krogen. Kajutan var stängd, vilket alla blev mest besviken för. När vi kom till Hamnkrogen hann jag vara där typ en minut innan det stängde och sedan hann vi vara en liten stund på Bittens, där det inte heller var något speciellt drag. Rätt tråkig utekväll men det fanns ändå de som gjorde kvällen rolig, så den blev lyckad ändå.

Jag gillar verkligen mitt fotbollsgäng. Trots alla olika åldrar så har vi riktigt roligt tillsammans allihopa. Man behöver aldrig tvivla på att det kommer bli roligt när man är med dem, det blir alltid roligt, på ett eller annat vis. Det är dock synd att vissa ska flytta och göra annat nu innan höstsäsongen ens har börjat.

I helgen har jag jobbat som vanligt. I lördagskväll så var jag och Jossi in till stan och kikade på film med Jossi och Anton också. Det var ju trevligt men filmen var inte speciellt rolig. Faktiskt riktigt hemsk. Men sällskapet var ju trevligt i alla fall.

För någon vecka sen var det in en kund på macken och påstådde att folk inte kan köra bil på somrarna. Idag förstod jag vad hon menade. Snacka om dårar det finns. Men man får ha i bakhuvudet att man alltid ska vara vaksam, så går det mesta bra ändå.

Nu ska jag ta och vila lite innan jobbet. See you!

Du är inte tokig alltså

Fredag

Idag är det fredag och vädret är väl inget att hurra över. Än så länge är det uppehåll och jag hoppas att det fortsätter att vara det hela dagen. Jag gillar inte direkt regn, nog för att det behövs det också, men det får mig bara på dåligt humör.

Nu ska jag snart gå på jobbet. 15-21.30 är passet idag också. Lite trist med tanke på att vi ska ha lagfest ikväll. Fick ett sms om att det var helt okej att dyka upp närsomhelst efter klockan 19 .. Ja, men jag kommer ju komma skitsent. Men jag hinner nog vara med jag också, det är inget att göra åt. Det kommer nog att bli roligt vilket fall som helst!

Det känns sjukt. Jag känner mig värsta pank. Förstår inte riktigt var jag har gjort av alla mina pengar. Nog för att vissa är på sparkontot, men annars. Ja, jag får väl ta och börja spara lite och ha bättre kontroll över dem kanske, så jag vet var de tar vägen.

Sen jobbar jag i helgen också. Men då 12-18. Så imorgonkväll tror jag att jag och Jossi ska ta en springtur. Man kan ju inte bara sitta och lata sig under uppehållet. Näe, nu får det bli lite skärpning.

Ska gå och byta om nu, sen blir det jobbdags. Hejs!

Onsdag

Tänk att man aldrig slutar förvånas. Men det man inte vet, mår man inte dåligt av. Det brukar jag köra på och när man väl få reda på vissa saker så önskar man att man hade fortsatt att vara ovetande. Det är nästan otroligt hur snabbt ens humör kan vända, som att från början ha varit mycket lycklig till att sedan bli helt bedrövlig. Men vissa vet nog hur de ska trampa på ens tår för att riktigt få det att kännas. Ibland förstår jag inte riktigt hur folk tänker, men det har väl någon mening det också, precis som allting annat.

Var på apoteket idag för att hämta ut mormors mediciner. Fanns båda medicinerna? - Icke. Den viktigaste fanns inte ens och skulle inte komma hit till stan förrän på fredag morgon, vilket hade varit omöjligt. Som tur var kunde pappa ta en tur ner till Timrå och hämta medicinen där. Efter allt krångel blev det bråttom till jobbet sedan. Men jag ska inte klaga över jobbet, allt gick faktiskt bra, åtminstone nästan allt.

Jag frågade mormor hur hon mådde. Hon sa att hon mådde som innan hon åkte in, det enda som var annorlunda var att hon inte kände sig riktigt lika andfådd. Vi får väl se hur det fortskrider alltihop, förhoppningsvis blir det bara bättre.

Man blir nästan full i skratt åt sjukvården idag. Som att skicka hem mormor igår och att nonchalera någon som söker hjälp. Inte skulle jag gå och söka hjälp ifall jag inte trodde att det var något fel på mig. Jag blev ju inlagd över dagen när jag skulle hälsa på  mormor, på grund av andningen. Första läkaren gillade jag, underläkare var han tydligen men grymt bra. Jag fick röntga lungor och gå runt med någon apparat som mätte något på hjärtat. I vilket fall som helst visa inte röntgen eller EKG:t något och inte heller blodproven. När jag fick reda på att jag skulle få åka hem var det en läkare som berättade det. Att jag fick åka hem och sova var väl det enda bra han hade att komma med, förutom att alla prover var bra. Hur kul är det när en som faktiskt ska hjälpa en påpekar att man kanske inbillar sig? - Inte speciellt roligt. Han skulle i alla fall skicka en remiss så att jag får göra ett ultraljud på hjärtat, det var väl i och för sig också positivt. Men jag har svårt att acceptera läkare som den sistnämnda som faktiskt inte tar en på allvar, utan som tror att man hittar på eller något.

Det låter som att jag har haft en riktigt deppig dag. Men faktiskt så har jag varit otroligt glad, ända tills för någon timme sedan. Vad det beror på kan man ju också spekulera i, men jag tror att det är bäst att sova bort det istället. Imorgon är det förhoppningsvis en bra dag med fint väder och det där som jag började störa mig på för en liten stund sen har nog dött ut. Ska ställa klockan på en skaplig tid, så kanske man hinner med lite solande innan man ska bege sig till jobbet.

Jag satt och funderade idag. Snacka om nörd jag blev för ett tag sen, One Tree Hill - nörd. Jag sitter bara och väntar på mer, mer, mer. Kommer det ens att komma något mer? - Det måste det göra. Hade en tanke på att se om alla avsnitt igen, kanske kommer jag att göra det. One Tree Hill är faktiskt sjukt bra, det tycker i alla fall jag. Men givetvis finns det säkert folk som tycker annat, jag menar, smaken är som baken - delad.

Rätt onödigt inlägg kanske, men för mig känns det bra! God natt!

Underbart!

Nu har jag faktiskt bestämt mig, jag ska glömma dig. Jag har sagt det så många gånger förr och jag säger det igen, med mer mening i orden. Även fast jag saknar dig så kommer det att bli bäst såhär, du har redan sårat mig nog. Jag har längtat efter dig, men hur mycket jag än längtar och saknar kommer det inte att bli någon skillnad. Jag känner mig riktigt stolt över min utvärdering och jag känner mig för första gången stark. Det här kanske går bra ändå, bättre än vad det gjort alla gånger förut. Sköt ditt liv så kommer jag att sköta mitt, det här kommer att gå bra.

Ett tack skulle sitta på sin plats till alla som förstår vad jag snackar om och som har stöttat mig. Tack för att ni har fått mig att inse hur det faktiskt är också. Låter som jag yrar på lite i nattmössan skulle jag tro, men jag är glad. Även om jag är trött så är jag glad och jag vet vad jag vill just nu.

Ska hämta lite mediciner åt mormor imorgon. Jag blir galen på sjukhuset. De skickade hem mormor idag, trots att hon inte är bättre. Känns som de inte tänker speciellt långt, men vi får försöka att klara det tillsammans. Ensam är stark, men tillsammans klarar man det mesta.

Ska sova nu. God natt!

: )

Idag har det varit en skön dag. En lång sovmorgon och bara lugn och ro. Faktiskt längesen jag hade en så lugn dag som denna och det kändes välförtjänt. På kvällen tog jag en dusch och kikade på Tyst vittne, faktiskt rätt bra om jag får säga det själv. Lite synd var det dock att det inte var bra väder idag. Det hade ju inte varit helt fel att bättra på brännan lite.

Imorgon ska jag upp tidigt. Vi ska åka runt 7 imorgonbitti när vi ska skjutsa syrran. Sedan ska jag och mamma hälsa på mormor. Det som blev ändrat imorgon är att jag ska jobba 15-18. Det var ju egentligen en av mina lediga dagar imorgon, men Linnea var tvungen att byta bort lite och klart att man ställer upp. Lite mer timmar är väl inte dumt heller och när det handlar om tre timmar är det ju ingen fara. Jag hinner fortfarande göra något på kvällen.

Mer vet jag inte vad jag ska säga. Jag saknar i alla fall favvo och Caroline grymt mycket. Dig saknar jag såklart, men det kommer jag väl få fortsätta att göra.

Vi har lagfest nästa helg och helgen efter det är det statsfesten. Det blir förhoppningsvis riktigt skoj båda helgerna. Lite drygt att jag jobbar till 21.30 den dagen vi har lagfesten och att ingen kan byta med mig, men man hinner vara med ändå. Man får försöka se det positiva.

Nu ska jag sova. Men hoppas att alla har en bra sommar hittills, trots det trista vädret. God natt!

Ledig

Idag har jag bara jobbat tre timmar, för syster, eftersom hon skulle på Skulefestivalen. Imorgon är jag däremot helledig vilket innebär att jag ska sova ut ordentligt och sedan hitta på något annat. Planerna finns.

Ikväll så kikade jag på film med Pernilla iaf, det var riktigt trevligt. Det var ju inte igår, sist, så att säga.

I alla fall blir jag störd på vissa saker. Det är nog rätt bra att jag kan behärska mig, annars skulle det nog krisa lite grann. Jag antar att det kanske är mig som du kastar skit på, men kasta inte sten i glashus, kompis. För övrigt blir jag lätt störd nu bara för att jag själv är lite ur balans. Mormor är fortfarande inge pigg utan snarare sämre än när hon åkte in, vilket inte känns så himla roligt. Det blir till att hälsa på henne på måndag, tillsammans med mamma när vi ändå ska skjutsa ner lillasyrran på nåt innebandyläger. Jag hoppas verkligen att mormor blir bättre.

Näe, jag ska försöka att låta bli att ta åt mig av saker. Det är inte bra alltså, för ofta är det inte riktat mot en själv. Men det är så otroligt lätt att tänka att vissa saker passar in på just en själv, men i själva verket handlar det inte ens om mig. Det förflutna finns alltid där, det är väl det som gör att jag känner såhär.

Ska ta och sova nu tänkte jag. Det ska bli riktigt skönt vill jag lova. Jag hoppas nästan att jag drömmer om dig! God natt.

Om du visste hur mycket jag saknar dig,
och hur mycket just du betyder för mig.


Trött

Nu är jag väldigt trött. Men jag tänkte i alla fall passa på att kludda ner ett litet snabbt inlägg. Har jobbat rätt mycket den här veckan och det har väl gått bra. Dock blir man lätt påverkad av vissa människor och idag har det varit allt för mycket negativt som jag stört mig på. Tur är det väl då att det finns vissa guldklimpar som lyser upp dagen.

Jobbade 12-18 idag. Gick hem och åt sen bar det av ner till Sundsvall och gatufesten. Jag, Jossi och Viktor var det som åkte, jag försökte få med Sofie men jag förstår varför hon inte kunde följa, vilket var tråkigt. I vilket fall som helst så visste jag knappt vilka som skulle uppträda. De enda som jag säkert visste var Mando Diao och The Ark. De sistnämnda var hur grymma som helst, som vanligt. Lätt värt det bara för att de var så otroligt bra.

Tänkte åka ner och hälsa på mormor imorgon, hon ligger på sjukhuset igen. Men så kom jag på att jag lovat att jobba för jossi 15-18 eftersom hon ska på Skulefestivalen. Sedan kom jag på att jag ändå är ledig på söndag, så om hon fortfarande ligger kvar då så ska jag väl ta mig en tripp ner dit då istället. Det känns som att allt ska drabba henne och det känns så orättvist, men samtidigt gör hon det så himla bra. Hon är verkligen stark, älskade mormor.

Nog om detta. Efter jobbet imorgon får vi se vad som händer. Jag har lite planer, så vi får väl se hur det blir med dem. Ska ta och sova nu, ska bli riktigt skönt! God natt med er!


Onsdag

Idag är det onsdag, den 2 juli och Caroline fyller 16, grattis! För övrigt var jag hos tandläkarn 07.40 imorse .. och den enda tanken som kom upp i mitt huvud när väckarklockan ringde varje gång jag snoozade imorse var "varför tog jag den tiden?". I vilket fall som helst pallrade jag mig upp, kom fram till tandläkarn typ en minut innan bestämd tid och jag var riktigt stolt över mig själv. Allt gick fint trots att det tog nästan en timme. Inga hål eller något sånt dumt.

Efter det for jag en sväng till farmor för att hämta mat som hon hade gjort. Madde och Jörgen skulle tydligen äta där och eftersom vi älskar hennes köttfärssås så hade hon gjort åt oss också, mums!

Direkt efter snabbvisiten hos farmor åkte jag hem för att äta något och sedan sitta ute. Snacka om fint väder det var. Det är helt otroligt, men så fort man sitter ute känns det ungefär som utomlands. Jag hann sitta ute någon timme innan jag var tvungen att duscha innan jobbet. Jag började jobba 12 och jobbade till 18, som alla dagar den här veckan. Ska bli otroligt skönt att vara ledig i helgen. Då händer det nog en massa skoj också. Jag är dessutom ledig på måndag, vilket känns bra.

Tro det eller ej så fick jag nästan en chock när jag tittade i schemaboken. Från att ha jobbat varannan helg när vi gick i skolan och rätt lagom med tid dessa veckor så var schemat fullsmockat med tider. Jag ska vara ledig 9 dagar den här månaden, resten ska jag jobba. Inte för att jag klagar, ska bli skitbra med pengar, men det känns att det tar på krafterna när man jobbar. Man är nästan alltid trött, vilket ofta resulterar i dåligt humör, ber om ursäkt för det.

Men nu ska jag ta och sova. Imorgon väntar förhoppningsvis en riktigt bra dag, jag vill iaf inte tro något annat. God natt med er!

RSS 2.0