31 december

Nu står vi inför den sista kvällen på det här året, 2011.

Som ni vet brukar jag alltid komma med en sammanfattning om hur året har varit, vilken jag ska försöka knåpa ihop nu. Den kommer nog inte att bli lika lång som tidigare år men jag tror ändå att ni som har följt mig och har en del i mitt liv vet det mesta redan. But here we go.

Precis som alla tidigare och säkerligen nästakommande år har det här året haft sina positiva och negativa stunder. Ofta är det väl ändå de få negativa stunderna som sätter starkast spår, trots att de ljusare är betydligt fler. Det borde ju vara tvärtom kan man tycka, men ibland är det bara så att de mörka stunderna slår betydligt hårdare än vad de ljusare lyfter upp en.

Dock måste jag erkänna att det här året definitivt har bestått av mycket fler bra stunder än dåliga. Dessutom för ofta, om inte alltid, de negativa sakerna med sig något gott efteråt. Efter regn kommer solsken som det så fint heter. På det hela sett har det här året varit ett riktigt bra år. Det har blivit en hel del förändringar och utveckling av högsta grad, men så gott som allt det till det positiva.

När jag ser tillbaka på det gångna året känner jag att det har varit ett riktigt (ursäkta) jävla bra år. Jag kan inte minnas ett år där mitt mående har varit så bra som genom detta. Mycket beror väl på att jag har utvecklats en hel del i mig själv. Jag har lärt mig att acceptera och se saker på ett bättre, mer rättvist sätt än tidigare.

Jag har otroligt många att tacka för det här fina året. Min bästa vän, min familj, mina underbara vänner och Kristoffer. Alla ni nära och kära har varit en viktig del i min personliga utveckling. Ni har alla bidragit till att jag mår så bra som jag gör idag. Ni förgyller alla mina dagar och jag kan inte med ord beskriva hur tacksam jag är för allt ni gör för mig och för att ni finns vid min sida genom gott och ont.

Kort och gott så mår jag bra helt enkelt. Jag är nöjd med tillvaron och jag känner mig tillfreds med livet just nu. Det känns som att saker och ting börjar att falla på plats i mitt liv och det känns bra. Det kanske sticker i ögonen på vissa, men jag vet att alla som jag har i mitt liv nu glädjs med mig.

Någon bättre sammanfattning än såhär blir det inte i år. Det är fullt upp hela tiden och nu ska snart festblåsan på och trevligheter avnjutas. Det blev inte mycket skrivet om vad jag har gjort och blablabla, men alla vet ju det ändå. Ni har ändå fått den mest väsentliga faktan i det här inlägget och jag hoppas att ni är nöjda med det.

Nu återstår det att önska er ett gott slut och ett gott nytt år. Jag ser fram emot ett fantasiskt 2012 med alla er fina, underbara människor. Sköt om er så hörs vi nästa år (hehe). KRAMAR.


29 december

Idag tänkte jag ta mig en redig sovmorgon. Fick sms av Linnéa och klockan elva var vi på väg till stan. Hon skulle byta lite julklappar och jag hade ju ändå inget bättre för mig så jag kunde ju vara gott sällskap.

Efter en tur på stan var jag till Mia för avskedsfika. Hon flyttar ju till Oslo efter nyår för att jobba. Det blir nog ett roligt äventyr för henne.

Innan jag och Marris hade hunnit parkera hos Mia blev vi påbackade av en bil. Det gick ju bra med oss men Marris fick en redig buckla på bakdörren. Chocken satt ju i en bra stund och jag känner mig lite stel efter att jag spänt mig när jag såg bilen komma farande emot oss. Det går över som tur är.

Kvällen har spenderats i Birsta. Ja, jag var där idag igen. En tröja och ett till par skor blev köpta på rean, bra kap. Middagen blev sen och den åts på Max.

Kristoffer har köpt en onepice. Rätt avis, men han kan ju glömma att han får ha den för sig själv, jag ska i alla fall prova den.

Tror att det blir en tidig sänggång idag. Fullspäckad dag imorgon med diverse trevligheter. Det är minsann bra dagar som avslutar det här året. Sammanfattningen ska jag försöka klämma in på lördag, don't worry.

Sköt om er! Kramar.


28 december

Efter en tur till Birsta kom jag hem med en ny jacka, nya skor, nytt linne och en ny tröja. Tanken var ju att jag skulle använda upp mina presentkort på Birsta, men eftersom jag köpte jackan på Stadium och skorna på Skopunkten så har jag mycket av presentkorten kvar.

Jag hade väl inte tänk att köpa en jacka men jag fastnade direkt för den här när jag såg den, så det fick bli den. Den var ju trots allt nedsatt med flera hundralappar och det var längesedan jag köpte en jacka senast.

Nu blir det till att försöka snåla lite. Det är alltid en lång väntan innan januari-lönen trillar in på kontot så det känns som att det är klokt att vara lite ekonomisk framöver. Visst kommer det att gå pengar över nyår och sådär, men man får väl tänka sig för helt enkelt.

Det är snart dags att gå på jobbet för att jobba sista dagen det här året. Jag måste erkänna att det känns lite drygt att gå och ställa sig för att jobba kväll idag, men samtidigt slapp jag kväll i måndags så jag ska inte klaga. Tiden brukar gå rätt snabbt och när jag ändå kommer att få vara ledig fem dagar när den här dagen är över känns ju mer än bra.

Vi hörs! Kramar.


27 december

På juldagen var jag, Marris, Thomas och Kristoffer ner till Birsta. Gick runt och kikade i olika elektronikbutiker eftersom det var de enda affärerna som hade öppet. Med tanken att åka dit för att inte köpa någonting stod plötsligt jag och Marris där framför systemkamerorna. Rea. Vi ångrade oss dock i sista stund innan vi åkte hem och kom hem utan någonting alls. Resan hem var ett kapitel för sig.

I alla fall så ångrade vi ju såklart oss igen på kvällen. Så våra grabbar åkte ner på annandagen (igår) och på en grisblink var vi båda ägare till varsin Canon eos 1000D. Jag har ju alltid velat ha en systemkamera och nu när jag väl har en hoppas jag på att den kommer att användas flitigt.

Idag har dagen mest bestått av jobb och andra nödvändigheter, städning t.ex. Det är ju inte direkt kul att städa, men jag slog igång en partylista på spotify och det gick rätt smärtfritt tack vare den. Jag har ju legat på latsidan när det gäller städningen på senaste, men det kanske inte är allt för konstigt när man inte är hemma så mycket.

Imorgon blir det Birsta och jobb. Ser fram emot fredag då det blir mys hemma hos Marris och Thomas med middag, spel och junior-vm som avslutning. Jag tror att det blir en toppenkväll. Middagen blir det grabbarna som fixar medan vi får slappa den här gången. Något gott att dricka kommer det nog också bli, var så säkra.

Sedan står vi där, på lördag, inför ett nytt år. Det är insane vad tiden har sprungit iväg. Jag har bara en jobbdag kvar det här året och den är liksom imorgon. Känns faktiskt rätt bra att vara ledig några dagar sedan.

Nu ska jag slappa och rå om mig själv. Kramar! :)


26 december

Det är nästan en vecka sedan jag skrev senast. Dåligt kan man kanske tycka men det har varit minst sagt fullt upp.

Igår var det juldagen, vilket i vanlig ordning innebär utekväll med hemvändare. Dock bestämde jag mig för att bara vara med på förfesten, nykter för att sedan åka hem och sova. Skadeglad mot alla som mår skit idag.

Givetvis hade jag också gått ut om det inte vore så att jag skulle jobba nu på morgonen. Det jag inte visste igår var att det skulle bli en himla storm i natt och att den fortfarande håller i sig, vilket ger resultatet att vi är strömlösa.

Jobbet får alltså vänta till strömmen är tillbaka, annars går det inte att göra någonting. Det är glashalt ute och till och med Selmis ville in snabbare än ögat.

Det må låta som att jag är bitter, men inte alls! Jag är glad och till freds med det mesta. Julen har varit bra och det känns som att nyår kommer att bli kanon den också.

Sköt om er så hörs vi snart igen. Kramar.


,

Ibland överraskar man till och med sig själv. Jag sitter och kikar efter .. klänningar! Det är väl inte riktigt min starka och bästa sida det här med klänningar men samtidigt tycker jag att det kan vara kul att klä upp sig ibland. Det är ju alltid roligt att vara lite extra tjusig vissa tillfällen och varför inte vara det vid jul och nyår?

Tiden bara flög iväg på jobbet idag och det kommer att gå minst lika snabbt resterande dagar av året. Det kommer bli mycket resande fram mot helgen och i mellandagarna, så folk kommer det nog vara gott om. Det är roligt när det är mycket och allt flyter på.

Mamma står vid spisen och gör julgodis. Nog tusan tror jag att det blir till att provsmaka (man måste ju se om det är lika gott som alla andra år).

Nu ska jag kika vidare, hörs! :)


20 december

Fullt upp nu innan jul. Jobb varenda dag och dessutom ska man helst hinna med att umgås och träffa alla fina innan dess också. Nästa gång jag är ledig är på söndag - juldagen. Om det blir lite festligheter eller inte återstår att se, men just för tillfället står jag fast vid att det blir lugnt. Har fortfarande morgonpasset på annandagen.

Jag är rätt sugen på att köpa en egen bil faktiskt. Nog för att jag får låna mammas och pappas väldigt ofta, men ibland känns det jobbigt att behöva fråga. Visst är det en massa kostnader med en egen också fast det vore ändå skönt med en egen. Tål att funderas på.

Inga planer ännu inför nyår. Det återstår väl bara att se vad som kommer upp på tapeten. Både nyår och juldagen känns lite överskattade faktiskt, men samtidigt så vill man ju fira in det nya året på ett riktigt bra sätt. Funderar faktiskt på att äta och ha det mysigt här hemma till att börja med i alla fall, så får vi se vad det blir efter det.

Jag som alltid brukar skriva en sammanfattning om året som gått måste väl kanske göra det i år igen. Dock tänker jag inte skriva ett lika långt som förra året utan det får bli en kortare version.

Nu ska jag ta och äta något. Jobb ikväll. Sköt om er och ha en bra dag! :) Kramar.


19 december

Oj vad dagarna går. Ny vecka. Det blir bara en till måndag efter den här innan det är dags för ett nytt år. De senaste dagarna har jag myst en himla massa med fina människor och det blev förutom fredagen en lugn och skön helg.

Det snöar ute nu. Vi fick rätt mycket snö igår faktiskt och nu verkar det komma mer. Det regnade igår kväll så det är rätt slaskigt ute, men vi kommer förhoppningsvis att få en vit jul trots allt.

Var uppe med tuppen imorse och fick massage av favvo-Mona. Efter det blev det en tur till sjukan och dit ska jag tillbaka imorgon också. Det känns inte helt okej i njurtrakterna och eftersom jag var sjuk för ett tag sen är det väl lika bra att kika på det. Att ta det säkra före det osäkra kan vara bra ibland, istället för att man måste bli jättejättesjuk innan man går dit.

Hur som helst så funderar jag starkt på att ha en nykter juldag. Då slipper jag byta jobb på annandagen och om jag ändå inte mår riktigt hundra så är det väl också det smartaste alternativet. Man kan ju ha kul och umgås ändå. Men jag hinner nog ändra mig både en och två gånger till innan jag slutligen har bestämt mig för hur jag ska göra.

Nu tänkte jag faktiskt ta en powernap. Jobb sedan 14-19 och efter det tror jag att det blir mys. Vi hörs. Kramar.



Nog tusan längtar man tillbaka..

15 december

Nu är snart den här veckan också slut och jag har inte handlat någon julklapp till ännu. Måste ta tag i det och filura ut de sista klapparna innan vi står där på julafton.

Det är faktiskt sovdags nu. Imorgon väntar jobb 14-19 också lite festligheter på det. Det blir nog en bra start på helgen! :)

Lovar att jag ska bli bättre på att skriva här. Känner bara att jag inte har motivation eller har något speciellt att skriva om just nu. Eller så är det faktiskt så att jag har viktigare saker för mig än att skriva här. Jag vet inte, men det kommer att ske en bättring, om inte i år så lovar jag kommande.

Sköt om er! Kramar.

14 december


13 december

Idag är det lucia. Det är ett år sedan vi var och tittade på när Sofia och resten av niorna lussade på skolan. Tiden går bra snabbt alltså. Det är alltid så fint i stan på lucia - tända marschaller överallt.

Igår var det en lång dag. Upp skapligt för att lämna prov på sjukan, efter det blev det Sundsvall och Birsta. Lite möbelskruvning i beanies lägenhet på det och sedan julmys hos Nolle. Kvällen igår var himla mysig - det åts, skrattades och pratades en hel del.

Det känns skönt att jag har handlat de flesta julklapparna redan. Visst har jag några stycken kvar men det ska nog inte bli några problem att fixa. Det är ju några dagar kvar innan behöver börja få panik. Vissa har jag trots allt knappt handlat någon julklapp så jag känner ändå att jag är ute i god tid.

Idag var jag återigen och lämnade några prover, bjöd syrran på lunch och sedan blev det jobb. Nu ska jag åka och kika på träningen sedan får vi se vad det blir. Sköt om er! Kramar.



11 december

Imorgon är det måndag igen. Det känns som att helgerna bara blåser förbi. Veckorna går ju också otroligt snabbt så snart är det helg igen. Var har det här året tagit vägen? Det är snart slut och vi går in i ett nytt spännande år.

Igår hade vi julfest med jobbet. Vi åkte till Hemsö-fästning och det var en riktigt trevlig kväll. God mat, gott att dricka och otroligt fint sällskap.

Nu ska jag snart göra mig i ordning för att kila på jobbet. Känns rätt drygt att jobba kväll idag, men det är ju trots allt inte så ofta man behöver göra det på varken lördagar eller söndagar.

Imorgon hoppas jag att vädret är ungefär som idag, men det ryktas ju om att det ska snöa lite grann. Så länge det bara blir lite snö och inget kaos så går det också bra. Jag ska ju nämligen fixa lite grejer imorgon och det kan vara bra om vädret inte förstör planerna.

Annars så är allt bra. Ska försöka fixa det sista julklapparna nu i veckan så man slipper stressa. Om två veckor har julafton varit och det känns overkligt.

Men nu ska jag ta och göra mig redo. Hard work work. Sköt om er. Kramar.


9 december

Den fina snö som hade kommit nu de senaste dagarna har idag så gott som försvunnit. Imorse vaknade jag av att det blåste så det kändes i hela huset. Det var storm ute och snöblandat regn. Av och till hela morgonen och förmiddagen har vi varit utan ström här hemma och på jobbet. Flera lägenheter drabbades också.

Runt halv två kom strömmen tillbaka och det var då på tiden. Vädret är något bättre nu, men tanken på att det ska frysa på känns inte så himla rolig. Det kommer bli glashalt med tanke på allt blött som kommit och det är nog bäst att hålla sig ifrån vägarna.

Ikväll ska jag och Kristoffer bege oss till Marris och Thomas för att se på idol-finalen och umgås. Det kommer nog att bli riktigt trevligt. Dock lär det inte bli allt för sent ikväll med tanke på att jag ska vara på jobbet kvart över åtta imorgon. Imorgon är det för övrigt personalfest också, vilket säkert kommer att bli riktigt roligt och mysigt.

Nu har det blinkat till i lamporna flera gånger de senaste minuterna, ska vi bli strömlösa även nu ikväll? Det vore ju förbannat trist, men förhoppningsvis klarar vi oss. Hoppas att ni får en bra kväll! Kramar.


8 december

Blev väckt av lillasyster imorse som hade försovit sig. Jag som tänkte ta en liten sovmorgon till i alla fall klockan tio plus en stunds snoozning, blev väckt halv och fick kliva upp och skjutsa. Det är ju i och för sig bra att man kommer upp i tid men jag har vaknat av och till hela natten pga hosta. Går den inte över snart får jag helt seriöst något bryt.

Om drygt en timme ska jag bege mig till stan igen för några ärenden med mamma. Säga vad man vill så får jag oftast låna bilen när jag behöver den, men ibland krockar det så vi behöver den samtidigt och då får man lösa det också, vilket oftast går riktigt bra :)

Det snöade rätt mycket igår när jag slutade jobba. Idag är det rätt mycket vitt överallt och det är klart det är mysigt. Det är bra mycket ljusare nu än vad det var ute för ett par veckor sedan. visst svär man alltid då man måste sopa bilen och skrapa rutorna, men i övrigt är det rätt mysigt.

Ikväll tror jag att det bara blir till att mysa ner sig framför tvn. Det känns som det hetaste alternativet just nu i alla fall. Kanske att man skulle ta och kika på modo-linköping, det går ju faktiskt rätt bra för modo just nu. Jag ska inte säga något definitivt, men förhoppningsvis kanske vi slipper floppen från förra året, då modo kom sist och fick kvala för att hålla sig kvar i serien.

Fick det nya hudvårds-set'et för ett par dagar sedan. Svårt att säga om det har gjort någon skillnad. Ser väl inte direkt bättre ut men man behöver nog ha använt det ett tag för att se någon skillnad också. Förhoppningsvis funkar det här bättre än det föregående i alla fall och om inte så löser sig det också :)

Nu ska jag göra mig i ordning, snygga till mig lite (kan behövas). Keep in touch! Puss.


7 december


6 december

Jobb igår 15-21 och idag 10-15. Det är skönt att man har börjat jobba igen och slipper ligga hemma hela dagarna. Hostan är dock kvar vilket betyder att jag inte kommer att träna den här veckan heller. Hade en liten förhoppning om det men mamma sa ifrån och det är väl bäst att lyssna på henne, hon brukar ju ofta(st) ha rätt.

Så istället för träning blir det till att mysa ner sig i soffan och titta på timrå-modo med Totte, mamma, pappa och Fia. Selmis är väl också med på ett hörn som vanligt. Tänk att en hund kan ta mest plats av alla. Hon är ju bra bortskämd den där lilla rackarn, men hon är bra söt också.

Nu ska jag kila. Idag är det en bra dag gott folk, hoppas att eran också är bra! :) Kramar.


4 december

Hej och hå vad dålig jag har varit på att skriva de senaste dagarna. I ärlighetens namn har jag inte haft tid för att sitta här, utan har haft betydligt mycket viktigare saker för mig. Det har handlat om en hel del mys, med diverse underbara människor och det har också varit en del jobb. Lite festligheter i helgen och en riktig slappar-söndag idag.

Tyvärr måste jag meddela att mitt humör inte är på topp, så därför tänker jag inte sitta här och skriva något långt inlägg, det skulle bara bli en himla röra. Istället ska jag ta och se Criminal Minds och sedan gå och sova. Det är en dag imorgon också, kanske en dag som blir bättre än vad den här har varit. Man kan alltid hoppas.

Sköt om er och hoppas att ni får en bra vecka! :) Kramar.


1 december

Ja gott folk, nu är vi inne på sista månaden på det här året också. Jag kan inte sluta tycka att tiden har gått nästan för snabbt, det känns som att det var igår vi stod inför jul- och nyårsfirande. Nu är vi här igen och snart går vi in i 2012.

Hur som helst så är det en månad kvar av året och man kommer hinna med lite till det här året. Det känns som att det kommer att bli en hel del mys den här månaden, med nära och kära. Folk som kommer hem från diverse pluggorter och så vidare, vilket kommer bli grymt.

Snön lyser fortfarande med sin frånvaro. Det är fem grader varmt ute och det har regnat av och till. Det öser väl inte ner lika mycket som igår, men det är ju inte bra väder heller direkt. Jag hoppas nästan att vi får lite snö snart igen, även fast jag inte är något stort fan av vintern, men allt är bättre än det här gråa och trista.

Julklapparna börjar bli inhandlade. Visst, man har en del kvar att köpa, men jag är ute i mer god tid i år än tidigare. Så säger jag nästan varje år och ändå står man där likt förbannat nästan sista dagen och har någon kvar.

Nu är det snart dags för jobb fram till klockan sju. Åt sista penicillinet idag också, så det känns skönt. Ska tillbaka till sjukan och göra något prov till veckan så är det nog färdigt med all sjuka sedan. Sköt om er och ha en bra dag. Kramar.

RSS 2.0