9 december

Den fina snö som hade kommit nu de senaste dagarna har idag så gott som försvunnit. Imorse vaknade jag av att det blåste så det kändes i hela huset. Det var storm ute och snöblandat regn. Av och till hela morgonen och förmiddagen har vi varit utan ström här hemma och på jobbet. Flera lägenheter drabbades också.

Runt halv två kom strömmen tillbaka och det var då på tiden. Vädret är något bättre nu, men tanken på att det ska frysa på känns inte så himla rolig. Det kommer bli glashalt med tanke på allt blött som kommit och det är nog bäst att hålla sig ifrån vägarna.

Ikväll ska jag och Kristoffer bege oss till Marris och Thomas för att se på idol-finalen och umgås. Det kommer nog att bli riktigt trevligt. Dock lär det inte bli allt för sent ikväll med tanke på att jag ska vara på jobbet kvart över åtta imorgon. Imorgon är det för övrigt personalfest också, vilket säkert kommer att bli riktigt roligt och mysigt.

Nu har det blinkat till i lamporna flera gånger de senaste minuterna, ska vi bli strömlösa även nu ikväll? Det vore ju förbannat trist, men förhoppningsvis klarar vi oss. Hoppas att ni får en bra kväll! Kramar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0