my team

Vilken sjukt rolig kväll. Så mycket som man skrattar på en kväll med fotbollslaget, skrattar man inte under en hel vecka annars. Tjejerna och ledarna får en verkligen att skratta fruktansvärt mycket. Vissa kommer med sina blonda hjärnor medan vissa kommer med målade "magrutor" på magen. Måste faktiskt erkänna att det var mest komiskt att magrutorna var målade med tre i bredd och två lodrätt, vilket kanske inte direkt stämmer överens med verkligheten.

Hur ledarna även alltid lyckas vinna finalerna när det gäller spel är fortfarande ett mysterium. Först innebandy turneringen i vintras och nu, ja nu vann de volleybollen också. Jag vet inte vad det beror på men antar att det mesta beror på tur, vilket gör det ännu surare att alltid sluta tvåa. Med sand innanför alla kläder och underkläder var det ju helt enkelt bara att ge upp och förstå att man var besegrade. Surt, men vi kommer nog på något som vi kan slå er i, vänta ni bara.

Pricken över i:et var ju ändå när tränarna hade hämtat ut en volleyboll i damlagets namn. Vi spelade på två planer och ena planen hade världens sämsta boll och när kvällen är så gott som slut, ja först då visar de den fina bollen de hämtat ut tidigare idag (?!). Vi trodde seriöst att de skojade med oss, men där låg verkligen en B R A boll och vad mer kunde man göra än att skaka på huvudet och åka hem? Svar: ingenting.

Ja, jag måste säga att trots att vi ibland har våra diskussioner och att man ibland är så less att man vill kräkas, så finns det alltid ett ljus tillsammans med er. Den bra stämningen med er är det verkligen inte många som kan slå. Genom vinster, förluster, skratt och tårar, så håller vi alltid ihop och hjälps åt. Det är det som gör oss så himla bra tjejer. Ni är guld värda varenda en.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0