Helgen

Snart är helgen över. Eller det är ju en dag imorgon med men den ska vi ägna några timmar åt i bil. Vi är i Umeå just nu hos storasyrran, hon pluggar ju här. Vi åkte upp igår när Jossi slutat jobba och hela resan gick bra. Väl framme fick vi fika och det blev en hel del syskonprat, det var längesen. Jörgen skulle "vila" men somnade så vi satt kvar en bra stund och pratade, det kändes bra.

Nu ligger jag här och skriver några rader innan jag ska sova. Dagen har varit bra. Vi började med att åka och handla lite för att sedan åka bort och se på Umeå IK mot något lag från Kazakstan, alltså womens cup. Umeå spelade ut det stackars laget i första halvlek och ledde då med 6-0 i halvlek. Efter några byten inför andra var det inte en lika rolig andra halva av matchen, 6-0 blev slutresultatet. Därefter åkte vi hem, duschade och åkte sedan och käkade pizza, där vi trodde att de skulle visa fotbollsmatchen, alltså Sverige-Portugal, men icke. Så vi fick följa med en klasskompis till Madde hem och se fotbollen där, riktigt snällt. Efter fotbollen åkte vi hem och lirade lite kort, jag och Jossi vann såklart över Madde och Jörgen.

Imorgon skulle vi ta en promenad om vädret tillåter och sedan ska vi väl röra på oss hemöver i skaplig tid. Det har i alla fall varit en rolig helg hittills och vi lär ju komma upp hit snart igen då även alla andra man känner som bor här är hemma. De flesta har åkt härifrån för andra aktiviteter, så vi får väl träffa dem en annan gång.

Nu har jag inte ork att skriva mer. Har filosoferat lite och humöret är inte great. Men imorgon är en ny dag och bättre tankar. Sov gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0